Futaba 4PLS Question?

Discussion in 'General RC Boating Forum' started by jaxracer, May 17, 2019.

intlwaters.com

Help Support intlwaters.com:

  1. May 17, 2019 #1

    jaxracer

    jaxracer

    jaxracer

    Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2005
    Messages:
    603
    Location:
    Jacksonville, FL
    Hey guys,

    Having an issue with my Futaba 4PLS radio. Every time I set the 3rd channel needle, if I cut the radio off and back on it maxes back out at full lean and doesn’t keep the setting I left it on when I cut the radio off. It just started doing this. Any ideas or has anyone else had this happen?

    Thanks!
    -Jr
     
  2. May 18, 2019 #2

    FloridaScaleBoater

    FloridaScaleBoater

    FloridaScaleBoater

    Well-Known Member

    Joined:
    Oct 2, 2005
    Messages:
    5,829
    Location:
    Gainesville, Georgia
    You have the 3rd channel set as a switch, off & on instead of proportional.
    what button/switch on the radio are you trying to assign for the 3rd channel?
     
  3. May 18, 2019 #3

    jaxracer

    jaxracer

    jaxracer

    Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2005
    Messages:
    603
    Location:
    Jacksonville, FL
    Nah I don’t have it on a switch. It’s set to the DT3 and DT4 buttons by the thumb. I even started a new model and it still did the same thing
     
  4. May 18, 2019 #4

    FloridaScaleBoater

    FloridaScaleBoater

    FloridaScaleBoater

    Well-Known Member

    Joined:
    Oct 2, 2005
    Messages:
    5,829
    Location:
    Gainesville, Georgia

Share This Page

arrow_white