Jump to content

Tony Jacuzzi

Members
  • Content Count

    1,729
  • Joined

  • Last visited

About Tony Jacuzzi

  • Rank
    World Racer

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    St. Joachim Ontario Canada

Recent Profile Visitors

1,105 profile views
  1. Tony Jacuzzi

    1/8 Winston Lobster Tail

    Tom dumb question how is the transom side clamp locked in to the table? .. Im a hack with a mill so clmping and holding stuff is always a problem for me
  2. Tony Jacuzzi

    Set Up Board for Riggers Cats Thunderboat/Unlimited Hydroplanes

    Great idea and execution
  3. Tony Jacuzzi

    Celina Summer Challenge

    I think we should pray for a solution !!
  4. Hi think about the race at the end Aug up by you how big of a deal is crass the border with a trailer in Wis we dont have plates on them ? have a good day Mike Crawford

    1. Tony Jacuzzi

      Tony Jacuzzi

      Hi Mike its no big deal , they will ask you maybe for the ownership but thats about it.  Most of the customs guys are cool and if they look in the trailer they will want to talk about boats.  If you have a gun dont bring it to Canada thats about the only thing they get itchy about

    2. Mike Crawford

      Mike Crawford

      Thanks i will see if i can make it happen:rolleyes:

    3. Samuel Hagan JR

      Samuel Hagan JR

      Mike you going to the Can Am Race?

  5. Tony Jacuzzi

    Rudder Pins?

    What are the rudder pins made of on Speedmaster 40/60 rudders is it drill rod or ? I dropped the pin somehow during a heat last year and need to replace it and would like a few spares. Thanks Tony J
  6. Tony Jacuzzi

    SOLD - 45 Seaducer with Blackhead Picco

    Thanks Mike
  7. Tony Jacuzzi

    SOLD - 45 Seaducer with Blackhead Picco

    Joe no I didn't it went to Huntsville AL. Thanks Tony J
  8. Tony Jacuzzi

    SOLD - 45 Seaducer with Blackhead Picco

    Thanks Joe
  9. Tony Jacuzzi

    SOLD - RCATS and Dynamite Lipo Glo Igniter Package

    Richard Glad you got em
  10. Tony Jacuzzi

    SOLD - 45 Seaducer with Blackhead Picco

    Mike Joe and Bill PMS with shipping info sent . Thanks again and please let me know when you receive.. TJ
  11. Tony Jacuzzi

    SOLD - 45 Seaducer with Blackhead Picco

    Mike Joe and Bill PMS sent to all 3 of you
  12. Tony Jacuzzi

    SOLD - 45 Seaducer with Blackhead Picco

    Joe I would say the one in the motor still has good fit and the other Ranjit Phelan billet piston and liner with a VanWagnen sleeve is new. This boat has been a shelf queen for quite a while but I think its fine. Was a pretty quick boat , likely need to change all the fuel lines etc, maybe bearings but they still feel smooth
  13. Tony Jacuzzi

    SOLD - 45 Seaducer with Blackhead Picco

    Thanks for the offer Allan but I will pass
  14. Tony Jacuzzi

    SOLD - 45 Seaducer with Blackhead Picco

    Full Package reduced by 100 bucks.
×